© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

TR004: Cleo Villa's

zwembad beid.jpg

Op 7 km van de kust (20 min. rijden), gelegen in het achterland van de Turkse Mediterrane en omringd door wonderlijk natuurschoon met uitzicht op bergtoppen tot ongeveer 1.000 meter liggen de 6 ruime vakantiewoningen van Cleo Villa's. De zes zeer ruime villa's zijn in een rustieke stijl gebouwd, vrijstaand gelegen en bieden ruimte tot maximaal 6+1 personen. Ze zijn ingedeeld met 2 of 3 etages en hebben 2 tot 3 slaapkamers.


uitzicht.jpg

De omliggende omgeving is een rustig en groenen vloeit vlekkeloos over in de prettige en ruime villa's. Hier kun je ervoor kiezen een paar dagen bij te komen en te genieten van de rust en de groene omgeving. Het zwembad, het peuterbad en de weelderige tuin maken een dergelijk soort verblijf zeer aangenaam. Maar wil je een actiever verblijf met het bezichtigen van prachtige culturele en historische plaatsen – dan kan dat ook, deze zijn gelegen op gemiddeld 30/40 min. rijden. In het hoogseizoen is een minimum van 4 dagen toegestaan. Cleo Villa's is het hele jaar geopend.


eigenaren.jpg

De accommodatie is mooi gelegen en er zijn in totaal 6 villa's. Er hangt een ontspannen en een familie - vriendelijke luxe sfeer zónder dat er animatie aanwezig is of een speeltuin. Het aanwezige zwembad, het peuterbadje en de tuin zijn zeer ruim. Babysit op aanvraag. De eigenares heeft een kat en een hond – die door de tuin scharrelen.


Zoek op thema