© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP039: Hacienda Barbate

In het uiterste zuiden van Spanje vinden we aan de Costa da Luz een wonderschoon paradijs van groen en palmbomen, op loopafstand van zee (50 m). Direct aan de HaciŽnda bevindt zich een natuurlijk gevormd zwembad, waarvan het water rustig en niet diep is. Hierdoor is het water snel opgewarmd en is zo ideaal voor de waterpret van de kleine kinderen.

Flamingo.jpg

In het hart van deze wonderschone HaciŽnda ligt Bar La Bruma omgeven door palmbomen. Hier staat dagelijks een ontbijtbuffet voor je klaar en kun je genieten van de beste Spaanse tapas onder het genot van een drankje. De bediening is uiterst vriendelijk en de sfeer zeer relaxed.
In de bar zijn 2 computers tot je beschikking met internetverbinding. Ook zijn in de bar heerlijke olijfolies en goede wijnen te verkrijgen om mee te nemen voor je eigen barbecue. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis aan het ontbijtbuffet deelnemen.

Apartement N and tuin.jpg

Het natuurlijk zwembad gevormd door een rif waardoor de zee snel opwarmt, helder en rustig is en het land loopt rustig af waardoor het voor de allerkleinsten ook veilig is om in te spelen. Op het overdekte terras is een biljarttafel, een tafelvoetbalkast en een tafeltennistafel aanwezig voor de nodige ontspanning.
Speciaal voor de kinderen is op het terrein een leuke speeltuin met piratenboot, schommels en een glijbaan. Tevens op het terrein een 'Casa de los Ninos'. Babybedje wordt op verzoek gratis geplaatst. Neem de snorkel en duikbril mee om te genieten van een keur aan vissen. De kilometerslange gouden stranden liggen aan je voeten.

Uitzicht op de taras.jpg

Zoek op thema