© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP024: Cala Montjoi

Het vakantiedorp Montjoi ligt direct aan het strand aan een rustige baai. Het water is hier heerlijk helder en je kunt je goed vermaken in zee met snorkelen of je vermaken op een van de faciliteiten van het park. De baai is omgeven door bergen die aansluit aan het natuurpark:Cala Montjoi.

het strand.jpg

Je kunt hier verblijven in stenen bungalows op basis van volpension (geen eigen keuken). Het restaurant serveert in buffet vorm ontbijt, lunch en diner op een buitenterras. Daarnaast is de bar met terras en in avonden wordt er van alles georganiseerd voor jong en oud.

actividades-esports-01.jpg

Er zijn vele faciliteiten aanwezig zoals twee tennisbanen, een fitness studio, een biljarttafel, tafeltennis en Jeu de boule baan. Voor de kinderen is er een speciaal kinderzwembad een speeltuintje en in de zomermaanden is er animatie.
Er is een klein winkeltje waar je artikelen kunt kopen die nodig zijn tijdens de vakantie. Er is een medische post op het terrein met een verpleegkundige. Verder is er een gemeenschappelijke wasruimte en op het strand vind je een strandtentje. Een babybedje is op aanvraag (gratis) te plaatsen (geen lakens). Er worden diverse excursies georganiseerd (tegen betaling) om de omgeving te verkennen.  Er kunnen kajaks gehuurd worden en duikcursussen worden hier gegeven.

buitenrestaurant.jpg

Zoek op thema