© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP023: Cortijo El Mastral

3391.jpg

El Cortijo El Mastral, van oudsher een boerderij met watermolen is verbouwd als een aangenaam vakantiedomein en ligt op slechts 600m van het strand, op de weg naar Tarifa (5km) liggen surfclubs met horeca waar je overdag en s'avonds terecht kunt voor ontbijt, een snack of een borrel. In de oude watermolen vind je 9 appartementen en verder liggen er nog 2 ruime vrijstaande bungalows met veel privacy. Het geheel is bijzonder gelegen zowel dicht bij het strand en tegelijkertijd met uitzicht op de rond grazende koeien en achter heuvels van Tarifa.


zwembad van dicghtbij.jpg

Het zwembad (met een afmeting van 6x12m en diepte van 0.50 x 2.50) is veilig omheind zodat kleine kinderen er niet zomaar in kunnen vallen. Het geheel is omsloten door veel groen, met veel speelruimte voor de kinderen en enkele speeltoestellen. Er is een receptie die overdag tussen 08.00 en 17.00 uur bemand wordt en waar je terecht kunt met allerhande vragen. Er kunnen hier ook fietsen worden gehuurd.


3365.jpg

Het stadje Tarifa ligt op 5 km afstand en hier vindt je alle voorzieningen zoals een supermarkt, geldautomaat, apotheek en een ruime keuze uit diverse restaurants. Langs de weg naar Tarifa vind je diverse eetgelegenheden en op het strand vind je een eenvoudige strandtentje. 


Zoek op thema