© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP029: Cortijo De Fontanilla

Cortijo de Fontanilla ligt in het sfeervolle, witte, Andalusische dorp en badplaats Conil met een authentiek centrum. Het complex bestaat uit een 18-tal huisjes en appartementen, die rondom een zwembad gelegen zijn in een prachtige tuin, die vol staat met sinaasappel- en olijfbomen.

l000.jpg

Op 50 meter afstand van de Cortijo vind je de eerste restaurants. Verder zijn er voldoende winkels in Conil voor de dagelijkse boodschappen. Het niervormige zwembad is gelegen temidden van de huisjes in de prachtige begroeide tuin met zonnestoelen erom heen. De huisjes worden 2 x per week schoongemaakt, waarbij handdoeken worden verschoond maar beddengoed niet. Babybedjes worden op aanvraag gratis bijgeplaatst.

0024terraza_579.jpg

De huisjes hebben verschillende indelingen en zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Je zit op 300 meter afstand van het langgerekte, witte zandstrand van de Costa de la Luz. De Costa de la Luz kent geen massatoerisme, zoals de Costa del Sol. Er is dan ook nauwelijks hoogbouw en het is er buiten de zomermaanden uitermate rustig. In de zomermaanden (vooral augustus) wordt het gebied vooral door Spanjaarden druk bezocht.

uitzicht zee.jpg

Zoek op thema