© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP014: Las Navezuelas

Las Navezuelas (75 km ten noorden van Sevilla) is een perfecte uitvalsbasis voor degenen die Sevilla willen bezoeken om tegen de namiddag te midden van de prachtige natuur weer tot rust te komen. Het is een Cortijo (oude boerderij) daterend uit de 16de eeuw die ligt op een landgoed bestaande uit 150 hectare land. Na een periode van tien jaar renovatie kon las Navezuelas in 1992 haar deuren openen en was het omgetoverd tot een zeer smaakvol toeristische complex.

avond rood.jpg

Er is een zwembad met zonneterras waar je niet alleen in de zomerdagen voor de verkoeling van zult genieten maar waar je ook in de herfst graag vertoeft omdat je een compleet uitzicht hebt over de Sierra.
De tuin bestaat uit een grote verscheidenheid aan vegetatie die zodoende hebben gezorgd voor vele hoekjes waar je je in alle rust kunt terugtrekken.
Er zijn verschillende openbare ruimtes die tot je beschikking staan en je in staat stellen met andere families in contact te komen.

exteriores_piscina-1.jpg

Er is een restaurant met een prachtig uitzicht, maar ook buiten eten is mogelijk. De gerechten worden met ingrediŽnten bereid die in en rond de Cortijo verbouwd worden, louter van biologische kwaliteit. Zo wordt ook de marmelade zelf gemaakt die je bij het ontbijt krijgt geserveerd.

familie.jpg

Zoek op thema