© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT045: Villa Mirella

p1000295.jpg

Villa Mirella is een klein sympathiek vakantieoord dat door de familie D'Angelo wordt gerund. De eigenaar spreekt goed engels en zullen je goed informeren over de omgevingsmogelijkheden. De Villa ligt aan een rustige weg op 900m van het leuke badplaatsje Palinuro en op loopafstand van het strand in de regio Campania in de Cilento streek.  


villamirella02g.jpg

Er zijn 18 smaakvolle en goed ingerichte appartementen van verschillende afmetingen die voor 3 tot 6 personen geschikt zijn. De villa heeft een groot zwembad (7 x 14m) deze is omgeven door een zonneterras (200m2) met ligbedden. De mediterrane tuin, compleet met palm en olijfbomen, er is een klein speeltuintje en er staan barbecue voor gebruik van de gasten.


Omgeving.jpg

Er is een restaurant met terras aanwezig en is voor iedereen toegankelijk. Er staan streekgerechten op de kaart en natuurlijk ontbreken de pizza's niet op het menu. Gasten krijgen 10% korting.

Palinuro
wordt wel de parel van Cilento genoemd, de tijd lijkt hier te hebben stilgestaan nog erg authentiek te noemen, vooral Italiaans toerisme waardoor het relatief goedkoop is om uiteten te gaan.

Vliegveld Napels
 150 km


Zoek op thema