© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT056: Familieweek in de Aosta

DSC01956.jpg

Family Tours heeft voor jullie een speciaal geselecteerde trektocht opgesteld van vijf loopdagen.  Samen verken je het natuurpark Mont Avic en een deel van het natuurpark Gran Paradiso. Deze parken liggen in het Valle d'Aosta, Noordwest ItaliŽ. In vijf wandeldagen langs de mooiste routes van deze natuurparken. De week is flexibel. Regelmatig wordt buiten de geijkte paden gegaan.  Er bestaat bovendien de mogelijkheid om met oudere kinderen langs een lastiger route te gaan, samen met een gids, om aan het eind van de tocht elkaar weer in een  berghut te ontmoeten.  Ideaal voor samengestelde gezinnen met oudere en jongere kinderen!
    


berghut.jpg

Door de enorme kennis van de regio bij de gidsen staat deze familieweek borg voor avontuur en diversiteit. Je start in het basiskamp en afhankelijk van weersomstandigheden, samenstelling groep en wensen wordt de week ingepland. Er wordt twee keer gemeenschappelijk gegeten in de avond. Er is ook voldoende vrije tijd gepland. Voor een programma van dag tot dag zie bij de paragraaf 'verblijf'.    


IMG_5660.jpg

In deze familieweek gaan we uit van een basisprogramma maar er is natuurlijk ruimte om aan eventuele individuele wensen te voldoen. Er is ruimte voor eigen initiatief indien gewenst. De activiteiten, zoals rafting, canyoning en het maken van een rondvlucht over het gebied zijn buiten beschouwing gelaten in de prijs, aangezien het niet zeker is dat deze activiteiten door weer- of terrein of persoonlijke omstandigheden doorgang kunnen vinden.


Zoek op thema