© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP009: Las Cuevas La Granja

De grotwoningen Cuevas la Granja liggen op een idyllische plek op minder dan 1 km. van het dorp Benalúa, in de streek Guadix in het binnenland van Andalusië. Landelijke ligging en geweldige uitzichten! Ideale ligging op 40 minuten rijden van de prachtige stad Granada en op 60 autominuten van de Sierra Nevada. In Granada kun je heerlijk door de nauwe straatjes slenteren van de Albayzín (Joodse wijk) en natuurlijk het wereldberoemde Alhambra bezoeken.


Cuevas-La-Granja_840.jpg

Dit kleine vakantieparkje bestaat uit 11 gerestaureerde grotwoningen (50 - 70 m2) die gebouwd zijn op een voormalige boerderij die dateert uit het begin van deze eeuw. Iedere grot heeft bij de verbouwing haar originele karakter behouden, maar is voorzien van het hedendaagse comfort en uitrusting. Ze liggen aan een leuk pleintje met gezamenlijke tuin. Het parkje beschikt over een gezamenlijk zwembad.

12375214kZ.jpg

De ligging midden in de natuur biedt de ideale gelegenheid om heerlijk uit te rusten en te relaxen, maar met hét verschil dat je verblijft in een authentieke grotwoning, die door onze voorouders zijn uitgegraven in de heuvels. De temperatuur blijft in de grotten het hele jaar door ongeveer 18° - 20º C, zowel in de hete zomers, als in de koude winters. Ook de plaatselijke bevolking in Guadix woont in grotten! Omdat Guadix wat hoger in de bergen ligt is het over het algemeen hier wat koeler dan in Granada.

9999_044889_header_1800x1112.jpg

Zoek op thema