© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP006: Cortijo Manzano

De oude boerderij bestaat uit een geheel van 4 huizen die samen een zwembad delen (alleen in de zomermaanden open). De Cortijo ligt op 10 min. loopafstand van het sfeervolle stadje Nijar en slechts op 20 min rijden van de mooiste stranden van het natuurgebied Cabo de Gata. In Nijar heb je de keuze uit meerdere restaurants, een aantal kruideniers en een apotheek.

fachada-cortijos-nijar-peq.jpg

De oude moestuin bestaat uit diverse olijfbomen en fruitbomen en ligt op een hoogte van 400 m waardoor het zelfs in de zomer aangenaam vertoeven is. Op 3 km van de Cortijo liggen nog 2 huizen bij het dorpje Huebro die samen een zwembad delen, deze huizen liggen op 600 m hoogte.

zitje.jpg

In de moestuin die begroeid is met vele fruit en olijfbomen, ligt het zwembad (afmeting 10 x 5 en diepte van 1.20m, alleen geopend van medio juni tot begin oktober).  Het andere huis dat 3 km verder ligt heeft een zwembad (afmeting 8x6 en diepte van 1.20, alleen geopend in de zomermaanden) en liggen op 10 min. rijden van Nijar. De Spaanse eigenaars wonen bij de Cortijo.

piscina-huebro-31 huerta grranda.jpg

Zoek op thema