© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP001: Cortijo de Balzain

Op korte afstand van Granada, in de uitlopers van de Sierra Nevada, ligt de Cortijo BalzaŪn. De oude boerderij, die al vroeg in de zeventiende eeuw is gebouwd, wordt omringd door een 9-tal landhuisjes die alle zijn omgebouwd tot comfortabele gastenverblijven. Terwijl je rondloopt over de Cortijo zie je aan alle kanten de indrukwekkende natuur van het Park Sierra Nevada.

32870922.jpg

De Cortijo beschikt over een zwembad waarin je zelf en je kinderen heerlijk kunnen afkoelen van de warme Spaanse zomers. Ook beschikt de Cortijo over een restaurant waar je voor zowel ontbijt, lunch als avondeten terecht kunt. Er is ook een klein speeltuintje met schommels en een kinderboerderijtje.

cortijo_balzain__comunes_093.jpg

Cortijo de Balzain is een perfecte uitvalsbasis voor zowel natuurliefhebbers met vele wandelroutes, als voor culturele uitstapjes (Alhambra) en avontuurlijke uitstapjes zoals bergbeklimmen, quad en 4-wheel drive routes. Maar ook luchtballonvaart, paardrijden en golfen behoren tot de mogelijkheden. En het strand ligt op ongeveer 45 kilometer! Dichtbij (2 km) ligt La Zumbia is een dorpje waar winkels en ook restaurants zijn.

P1150249_resize.jpg

Zoek op thema