© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT032: Il Tesori del Sud

kinderzwembad.jpg

Dit kleinschalige parkje is gelegen even buiten het stadje Vieste in de regio Puglia, in het nationaal park van Gargano. De eigenaars Raffaele en Raffaella zullen je ontvangen met een glimlach en met hun toewijding zul je er meteen thuisvoelen. Er zijn vele uitstapjes mogelijk in de omgeving. Op slechts 1,5 km ligt het van de zee van zowel de prachtige gouden zandstranden van Santa Maria, San Lorenzo, Molinella, Pizzomunno (geschikt voor gezinnen met kinderen), als van de rotsachtige stranden, ideaal voor visliefhebbers. (15 appartementen).


Het is een ideaal vertrekpunt voor fiets- of paardrijexcursies in het Nationale Park van Gargano (op slechts 10 kilometer bevindt zich het prachtige bos "Foresta Umbra" genaamd). Daarnaast zijn de heilige steden als San Giovanni Rotondo (waar het heiligdom San Pio da Pietrelcina ligt) en Monte Sant'Angelo met het heiligdom van aartsengel San Michele een bezoek waard.

vieste mooi.jpg

Gelegen in een rustige omgeving omringd door een tuin met olijf-en fruitbomen. Het beschikt over een groot zwembad met whirlpool, een zonneterras met ligbedden en parasols, een speeltuin voor kinderen, gratis fietsen voor excursies naar het Nationaal Park van Gargano. Supermarkten en winkels bevinden zich in het nabijgelegen stadje Vieste, op 4 kilometer afstand.

avond.jpg

Zoek op thema