© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT031: Tenuta Deserto

trulli.jpg

In het hart van de provincie Apulia temidden van een bosrijke omgeving, deze aunthentieke boerderij: de Masseria Tenuta Desierto. Deze prachtige locatie is gelegen op slechts 12 km van de Adriatische kust en 4 km van het dorpje San Vito dei Normanni. In de nabijheid vind je cultuurrijke steden en sfeervolle dorpjes doorspekt van de Mediterrane sfeer.


Kenmerkend voor deze streek zijn de Trulli's, deze bouwwerken die kenmerkend zijn vanwege het kegelvormige dak, dateren uit de 16 eeuw! Dat is ook de reden dat deze bijzondere bouwstijl op de wereld erfgoedlijst van de UNESCO is opgenomen. De witte, ronde huizen bestaan uit dikke stenen muren met een doorsnee van 15 m,  waardoor het in de zomer heerlijk koel blijft.

zwembad.jpg

Er zijn 13 sfeervolle verblijfsmogelijkheden, die allemaal verschillend zijn. De kinderen kunnen zich goed vermaken in het zwembad terwijl je heerlijk kunt relaxen in de schaduw van de olijf- en pijnbomen die rondom het zwembad staan. In het Club huis worden op verzoek o.a. lokale gerechten en wijnen geserveerd. De hartelijke familie doet er alles aan om een verblijf tot een bijzondere ervaring te maken.

overzichts foto complex.jpg

Zoek op thema