© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO035: Monte Dourado

baai.jpg

Monte Dourado ligt op een vrij rustig gelegen, adembenemende locatie op de top van een heuvel met uitzicht over het strand en het gezellige dorpje Carvoeiro. Het is gelegen aan een sterk hellende weg en daardoor is het centrum van het dorp, met leuke restaurantjes en winkels, slechts via een korte wandeling (150 m.) te bereiken. Het hotel biedt appartementen met een traditionele, huiselijke inrichting en heeft 5 buitenzwembaden en 2 tennisbanen. Het complex bestaat uit 109 verschillende appartementen, verdeeld over 12 gebouwen van maximaal 2 verdiepingen. Een gedeelte van de appartementen hebben een fraai uitzicht over het dorpsstrand en de Atlantische oceaan!


De gasten van het resort kunnen ontspannen in de tuin of genieten van een boek uit de bibliotheek van het hotel. Er is ook
een terras waar men uit kan rusten onder de zon van de Algarve. De tuin heeft een verzorgde begroeiing met o.a. loof- en palmbomen en diverse soorten lage struiken. En natuurlijk ook verschillende zwembaden.


Balkon.jpg

Je kunt gebruik maken van vijf verschillende buitenzwembaden. Ieder zwembad heeft een kinderbad. Er zijn twee tennisbanen op het complex. Op het strand heb je de keuze uit verschillende restaurants waar je lekker kunt lunchen en dineren. Op vijf minuten rijafstand bevindt zich de bekende Carvoeiro Clube de Tenis met 12 tennisbanen. En op 10 autominuten afstand liggen drie van de mooiste golfbanen van de Algarve (d.z. Quinta do Gramacho, Vale de Pinta en Vale de Milho).

strand tenetje.jpg

Zoek op thema