© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO027: Quinta da Santana

zwembad 2.jpg

Het landgoed van Quinta de Santana ligt op 30 km van Lissabon en 10 km ten noordoosten van Mafra en 25 km van dichtstbijzijnd strand (Ericeira). Bij het Engelse echtpaar Ann en James Frost, kun je terecht in een van de vier zeer sfeervolle en ruime huizen, waarvan een met een privť-zwembad.


De oude Quinta, die ooit eigendom was van het Portugese koningshuis, heeft als oudste overblijfsel nog geheel intact de kapel daterend uit 1630, hier vind je het prachtige beeld van de beschermheilige Santa Anna en de wanden zijn met hand beschilderde tegels versierd en zijn beroemd in de hele regio.

ce.jpg

Het landgoed is prachtig gelegen op loopafstand van het dorpje Gradil. Hier vind je een kruidenier en restaurants en op 10 km ligt Mafra voor meer faciliteiten. Golfliefhebbers kunnen terecht in Campo Real (12 km). Het hoofdgebouw en de vakantiehuizen liggen verspreid op het landgoed dat begroeid is met bossen en wijngaarden. De eigenaars verbouwen zelf o.a. hun wijn en het landgoed grenst aan het natuurreservaat: de Tapada de Mafra.
Huisdieren zijn toegestaan van tevoren doorgeven. Hifi alleen bij het huis Caseiro en bij de receptie.

lemon 4.jpg

Zoek op thema