© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO023: Finca dos Amigos

Huis met balkon.jpg

Een favoriete vakantieplek voor veel Family Tours geweest tot nu toe! Finca dos Amigos is werkelijk met niets te vergelijken in deze omgeving waar het massatoerisme hard heeft toegeslagen. De accommodatie bestaat uit diverse appartementen, van studio's tot 6/7-persoonkamers, die deel uitmaken van de oude gerestaureerde huizen die samen wel op een dorp lijken. De appartementen zijn met vrolijke kleuren en smaakvolle meubelen ingericht. Dit is mede te danken aan de vele reizen die de eigenaars door de hele wereld hebben gemaakt.


40565842.jpg

De ligging van de boerderij biedt een ideale mogelijkheid om de omgeving te verkennen. Natuurlijk zit je erg dicht bij de grootste toeristencentra, zoals Vale do Lobo en Quinta do Lago. Maar ook authentieke stadjes en rustige stranden kun je in de omgeving vinden, dit alles op een afstand van minder dan 10 minuten rijden. Al deze ingrediŽnten, samen met de vele voordelen van de locatie en de gezellige atmosfeer, maken Quinta dos Amigos tot het ideale vakantieoord!


Op het terrein zijn 2 zwembaden aanwezig (waaronder ťťn kinderbad) en een klein speeltuintje waar kinderen veilig kunnen spelen. Er lopen kippen op het terrein en er is 1 labrador, waar kinderen meestal gek van zijn. Alles omringd door diverse zonneterrassen o.a. met ligbedden. Dit geeft de kans om heerlijk rustig van de zon te kunnen genieten. 

Terras 2.jpg

Zoek op thema