© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO022: Quinta do Corvo

zwembad met prieel.jpg

In een groen dal bij Colares, in het beschermde gebied van het Parque Natural, ligt de 'Quinta do Corvo'.
Op de plaats waar eens een eeuwenoude boerenhoeve stond, zijn nu verschillende appartementen gebouwd in traditionele Portugese stijl. Behalve het hoofdhuis en de tuinmanswoning zijn er 6 gerieflijke appartementen, elk met een eigen badkamer en met een terras of patio.
De capaciteit varieert per unit van 2-6 personen en 5 van de appartementen hebben een eigen kitchenette. In de ochtend wordt het ontbijt geserveerd, en de appartementen worden dagelijks schoongemaakt.


zwembad.jpg

De romantische tuin van de Quinta is gecreŽerd door de eigenaar. In de loop der jaren is er dankzij het groeizame klimaat een paradijselijke weelderige subtropische tuin ontstaan. De tuin herbergt naast allerlei dieren zoals schapen, kippen en eenden, ook een verzameling moderne kunsten gedurende de zomermaanden wordt er een expositie georganiseerd. Daarbij is er een verwarmd zwembad met zonneterras, ligbedden en parasols. Ontbijtservice is inclusief (ontbijtmand 1e dag en verse broodjes overige dagen).


ezel.jpg

De eigenaar organiseert 2x p.w. table d'hotel, je kunt je dan opgeven om gezamenlijk met de andere gasten te dineren op zijn patio.
De Atlantische stranden bevinden zich op 4 km afstand, maar er is ook een zwembad. Je kunt lopen naar het strand, maar je moet op de terugweg bergopwaarts lopen. Houd er rekening mee dat de stromingen hier soms erg sterk kunnen zijn vooral voor kinderen!


Zoek op thema