© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO020: Quinta da Rabagal

quinta do Rabacal.jpg

Deze Quinta is gelegen aan de rivier de Mondego, waar een aantal natuurstrandjes aan liggen en waar je een verfrissende duik kunt nemen. Maar naast de mogelijkheid om te zwemmen, wandelen, kanoën en vissen is de ligging van de Quinta ook erg gunstig voor het maken van vele verschillende soorten uitstapjes en dagtochten in deze prachtige Beira-streek.


Bij de rivier kunnen de kinderen heerlijk spelen, zwemmen, ravotten, over stenen klimmen en vissen. Er is een aantal natuurstrandjes waar het water lang ondiep blijft, ideaal voor kleine kinderen. Je kunt tevens gebruik maken van de kano´s die bij Quinta liggen.

2043.jpg

Op de Quinta vind je voldoende speelgoed voor de kinderen om in en buiten het water mee te spelen. Er is een zwembad (10 x 5 x 2 meter) met een apart kinder gedeelte (60 cm). Voor de kinderen is er ook nog een klein speeltuintje.
Op de uitgestrekte grasvelden kan voetbal, badminton en volleybal gespeeld worden. Op de boerderij is een moestuin, er zijn geitjes, kippen en Luis de herder komt er vaak langs met zijn kudde schapen.

terrace Figueira.jpg

Zoek op thema