© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO013: Eco Sounds

huisjes.jpg

De sfeervolle houten huisjes staan rondom het natuurlijke gevormd zwembad waar geen druppel chloor aan de pas komt. Een oase van rust en volledige harmonie met de natuur omdat het hele concept van deze plek gebaseerd is om de natuur zo min mogelijk te belasten.


Deze eco visie vindt uitdrukking, zonder opdringerig te zijn, in het gebruik van zonne-energie, huizen van natuurlijke materialen, het zwembad gebaseerd op aquatisch ecosysteem, gescheiden afval, gebruik van locale producten. De eigenaars (Jorge en Olinda) zijn erin geslaagd om een geheel eigenzinnige plek te creŽren die bovendien erg sfeervol is.

v.jpg

Het zwembad ligt centraal tussen de huizen (het hele jaar geopend) het is aangelegd volgens een aquatisch ecosysteem, helder water zonder chemicaliŽn maar zuivering door planten aldus volledig gebaseerd op een natuurlijk systeem waardoor het op een soort zwemvijver lijkt. Voorzichtig met de zonnebrand en dan het water in dat is schadelijk voor het water de eigenaars zullen je natuurlijk hierover zorgvuldig informeren.

zwe.jpg

Zoek op thema