© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
header.jpg

IT018: Pian di Boggio

257.jpg

Pian di Boccio ligt in het hart van UmbriŽ, vanuit hier kun je de beroemdste culturele en religieuze bezienswaardigheden bezoeken. De boerderij en de camping worden gerund door de familie Spinuzzi die je heel gastvrij zullen ontvangen. Opa Spinuzzi bakt hier de pizza, waar de kinderen vaak bij mogen meehelpen en oma staat in de keuken, de kinderen en kleinkinderen helpen overigens mee.


256.jpg

Het landgoed bestaat uit 800.000 m2 grond die deels bebouwd is door onder andere olijfgaarden en begroeid door eeuwenoude bossen. De boerderij herbergt een sympathiek vakantiecomplex met, zowel appartementen, als een camping. Op de grasvelden van de camping zijn veel schaduwrijke plaatsen voor de tent of caravan te vinden.


259.jpg

Er zijn allerlei faciliteiten op het landgoed aanwezig, zoals een olympisch zwembad en een pierebadje, jeu de boules, tennisbanen, een voetbalveld, een beachvolleybalveldje, een pingpongtafel, een speeltuintje, een meertje waar men kan vissen, een bar, een klein supermarktje, een pizzeria met een houtskooloven en een restaurant waar authentieke recepten nog met liefde worden bereid. Ondanks dat het op toerisme gericht is, vinden er nog steeds landbouwactiviteiten plaats en wordt er heerlijke olijfolie geproduceerd en ingemaakte groenten en fruitsoorten worden ter plaatste verkocht.


Zoek op thema