© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT011: Poggio Capponi

overzicht.jpg

Dit mooie landgoed is gelegen op een heuvel in de Chianti
streek, op 20 km ten zuidwesten van Florence. Het landgoed bestaat uit wijn- en olijfgaarden waar zeer verfijnde wijnen en heerlijke olijfolie uit voortkomen. Er zijn 13 appartementen, een tweetal ligt in de hoeve waar zich ook het zwembad bevindt, een aantal ligt op 200 meter van de hoeve en de overige in het dorpje op 600 meter van de hoeve.


Facciata Fattoria .jpg

De Italiaanse familie die deze hoeve beheert biedt bij voldoende belangstelling, alleen in de zomermaanden een keer Toscaanse maaltijd aan voor een vriendelijke prijs. Ook organiseert hij wederom bij voldoende belangstelling wijn- en olijfproeverijen en kan een tour gemaakt worden langs de wijngaarden en de plaatselijke musea.


piscina2.jpg

Vanaf het zwembad heb je een geweldig uitzicht over het Toscaanse landschap, het is ooit een filmdecor geweest voor een aantal
films. Dit gebied staat bekend om zijn rijke tradities en is rijkelijk bezaaid met goede restaurants. Er zijn vele middeleeuwse steden in de nabijheid, zoals Certaldo, Gambassi, San Gimignano, en San Pietro in Mercato. Kortom, je kunt je vakantie zo actief of zo relaxed maken als je zelf wilt!


Zoek op thema