© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR035: Les Landes Cabanes

cabane.jpg

Slapen in een kinderboek, daar lijkt het op als je verblijft in deze boomhutten. Wat is er mooier dan echt in de natuur te slapen, maar wel van alle gemakken voorzien?
In de boomhutten is plek voor maximaal 5 personen en iedere boomhut heeft een privé veranda. Zittend op de veranda kijk je uit over het ruime groene terrein.


Cabanes Les Landes is gelegen in zuidwest Frankrijk, in het groene binnenland van de Aquitaine en 'buur'steek van baskenland. Een streek die vooral bekend is vanwege de Côte d'Argent – de Zilveren Kust – van de Gironde tot de Spaanse grens, hier rijd je een uur naar toe. Maar juist ook het groene (platte en dus gemakkelijk om te fietsen!) binnenland biedt mooie dorpjes met eeuwen oude tradities. Een uur van Bordeaux en ongeveer 80 kilometer van het strand.

Les Landes.jpg

Engels-sprekende eigenaren Morgane en Phillipe helpen graag met informatie over de omgeving en (sportieve) activiteiten in de buurt. In de kleine kruidenierswinkel op het terrein kunnen basis boodschappen worden gedaan, ook voor locale typische producten en biologische producten kun je hier terecht. De bistro serveert dagelijks ontbijt en biologische maaltijden, er is hier ook een fijn terras waar je kunt zitten.
Het zwembad op het terrein wordt ecologisch gefilterd door planten en is geopend van mei tot september.

zwembad.jpg

Zoek op thema