© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP031: Cerdanya Resort

Cerdanya resort

Cerdayna resort bestaat uit Hotel Muntanya&Spa en op 800m de Ca L'Auren appartementen. Gelegen in het charmante dorpje Prullans de Cerdanya, ťťn van de mooiste gebieden van Catatonie gelegen in het hart van de PyreneeŽn. Dit vakantiedomein is eigendom van een familie, opgericht door de grootouders en voortgezet door de kinderen en kleinkinderen. La Cerdanya is een paradijs van mogelijkheden, de ideale bestemming voor een vakantie met familie of vrienden, waar iedereen zijn ruimte en favoriete tijdverdrijf kan vinden.

vista de estana i cadi estiu 2011.jpg

Het hotel en de appartementen liggen op 800m van elkaar vandaan en delen dezelfde faciliteiten. Vanaf het hotel/aparthotel geniet je van de werkelijk schitterende uitzichten. In het kleine gehuchtje Prullans vind je een kleine supermarkt, een apotheek en een kleine huisartsenpost. Prullans is opgenomen het netwerk van 'De Mooiste Dorpen' van de provincie Lerida. Het hotel/aparthotel biedt een aantal kindvriendelijke voorzieningen en maakt het daarom zo geschikt voor gezinnen. Daarnaast is er voor de ouders een uitgebreid wellness gedeelte met sauna, je vind er zowel een verwarmd binnenzwembad als een prachtig buitenzwembad.

hotel-muntanya zwebad.jpg

Met als klap op de vuurpijl het restaurant waar je voor alle maaltijden terecht kunt gedurende het hele jaar geopend. Het restaurant gelegen in het hotel serveert een brede keuze aan typisch Catalaanse gerechten, waaronder specialiteiten uit de omgeving en iedere vrijdag wordt hier een middeleeuws diner georganiseerd de zg. Katharenavond. Verder is er een bar, prachtige tuinen en een Welness gedeelte, ook toegang voor de kinderen bepaalde dagdelen hier! Zo kun je jezelf helemaal onderdompelen in alle rust terwijl je kind zich amuseert in de miniclub waarvandaan je ook af en toe naar elkaar kunt zwaaien!

Afstand: vliegveld Girona 100km

menjador esmorzar vista cadi jul-2011.jpg

Zoek op thema