© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT001: Il Grande Prato

De eigenaresse Giulia had een speciaal concept voor ogen toen zij besloot samen met haar man en kinderen Milaan te ontvluchten om zich hier in dit landhuis te vestigen iets buiten het dorp Castelfiorentino. Je zult je hier direct thuis voelen. Een van de grootste complimenten die Giulia ooit heeft gekregen was iemand die vergat af te rekenen omdat hij zich zo thuis voelde.

overzicht foto.jpg

Er zijn diverse soorten accommodaties die het voor een familie een geschikt verblijf maken, familiekamers, studio's en appartementen. Je kunt  in 23hoogseizoen alleen op basis van halfpension hier verblijven, maar dat maakt het ook zo huiselijk en geriefelijk. Buiten kan er voor de kinderen apart gedekt worden onder een sfeervolle veranda, zodat zij een vereenvoudigde maaltijd samen met de andere aanwezige kinderen kunnen eten. 

zwembad.jpg

Er zijn diverse mogelijkheden in de omgeving. Giulia, dynamisch en enthousiast, zal inspelen op de behoeften en de leeftijden van de kinderen, en daarom heen activiteiten bedenken, voor groot en klein. Dit alles heeft een spontaan karakter waarin mag worden deelgenomen maar niets hoeft.
            

il grande 4.jpg

Zoek op thema