© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR009: Kasteel Le Mialaret

Vlakbij de Gorges de la Dordogne (afstand Utrecht 975 km), het plaatsje Neuvic en het meer van Triouzoune (410 hectare) ligt Domaine de Mialaret, een 44 hectare groot natuur Ė en kasteelpark. De natuur rondom het 19-eeuwse ch‚teau is werkelijk prachtig en divers en ademt een rustgevende sfeer uit.

10619423.jpg

Je hoeft je hier niet te vervelen, er is voor ieder wat wils. Natuur in zijn puurste vorm, rust en ruimte rondom de verspreid liggende chalets. Voorzieningen die ruimschoots aanwezig zijn, en voor de kinderen is er in de zomermaanden volop vertier Miniclub, Timmerdorp, circusschool en djembe workshops. De laatste ook voor volwassenen.                   

animatie.jpg

In het kasteel is een restaurant met Franse cuisine. In de brasserie ook afhaalmogelijkheden met eenvoudige maaltijden, en tot slot zijn er volop sportieve activiteiten te doen. Het domein valt onder Nederlands management, zij hebben hier een bijzonder vakantiedomein gecreŽerd, ideaal voor families met iets oudere kinderen (vanaf 4 jaar)! Je kunt hier terecht in chalets (max 5 pers) eventueel aangevuld met een Lapse Tipi (max. 2 pers.), in een safaritent (max 5 pers.) of in een familiekamer in het kasteelhotel.        

restaurant chateau.jpg

Zoek op thema