© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR004: Ardeche Loft

overzicht 3.jpg

Ardeche Lofts is het een plek waar gezinnen met kinderen zich heerlijk en welkom voelen. Vrijheid met een flinke vleug luxe, in een streek waar je meestal verblijft in charmante gites of campings. De smaakvolle en stijlvolle voormalige zijdespinnerij ligt op 10 minuten lopen van het dorp Antraigues, gelegen aan een zijrivier van de Ardeche: La Volane. 
Ardeche Lofts is anders Ė ook heel dicht bij de Drome gelegen, dus ook fijn voor onderweg naar ItaliŽ.       


De inrichting van de 17 Lofts (verdeeld over 3 etages), het zwembad, het restaurant met waanzinnige kaart en een groot terras aan de rivierzijde met zitjes en hangmatten om te loungen, de mileuvriendelijke elektriciteit die uit de rivier gewonnen wordt, het badhuis met sauna/hamam/relaxroom met open haard. Een verfrissende familievriendelijke vakantiebestemming in een zinnenprikkelend en groen deel van de Ardeche
Hoge plafonds, felgekleurd Italiaans meubilair en roestvrijstalen balkons zijn de blikvangers in de lofts. Relaxen en puur genieten is de sfeer die West Vlaamse Anniek haar gasten wil bieden.

overzicht 2.jpg

Het domein is slechts gesloten in december, januari en februari, in het laagseizoen kun je per nacht verblijven en in de maanden juli en augustus verblijf je per week. Op 50 kilometer van Montelimar verblijf je op een kruispunt van verschillende prachtige regio's van Zuidelijk Frankrijk. Luchthavens in de omgeving zijn Nimes, Marseille en Montpellier.       
2015 staat in het teken van 'Wellness, Zorg voor je lijf en Blijf fit.'
Daarom zijn er tijdens het hoogseizoen extra gratis faciliteiten inbegrepen zoals:
- Elke ochtend 50' Power yoga, Pilates, Aquagym en meer...
- 3x per week is de sauna open.
- Er worden fiets- en wandelroutes voorgesteld
- 1 keer per week een begeleide kruidenwandeling gevolgd door een kooksessie waarin de geplukte kruiden worden verwerkt. (de gids moet wel betaald worden)  

resto wagons.jpg

Zoek op thema