© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP054: wandel reis Cabo de Gata

Cabo de Gata ligt in het uiterste Zuid-Oosten van Spanje en kent nog weinig toerisme. Het gebied heeft de meeste zonuren van Europa. Cabo de Gata heeft de mooiste en meest ongerepte stranden van de hele mediterrane Spaanse kustlijn en heeft de status van beschermd natuurpark (Parque Natural).

img_5306.jpg

De omgeving diende als achtergrond voor films als Lawrence of Arabia, Indiana Jones, Cleopatra en Once upon a time in the West.  Het natuurpark leent zich vanwege zijn grillige natuur en mogelijkheden voor excursies bij uitstek voor een actieve vakantie voor ouder en kind(eren). De wandelroutes  zijn vanwege de afwisseling, het avontuurlijke karakter en de vele strandjes niet alleen fantastisch voor kinderen, maar ook voor de ouders.

img_5081.jpg

Er is een programma met veel keuzemogelijkheden en het is een groepsreis met veel vrijheid. Voor de liefhebbers is de wandeling meestal  uit te breiden met ongeveer 2 uur, eveneens met gids. Voor de kinderen is er een middagprogramma. Het is o.a mogelijk een grottentocht te doen met uw kind, maar bijvoorbeeld ook een bezoek aan het Westerndorp in de woestijn van Tabernas.

img_5108.jpg

Zoek op thema