© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT024: Guadalupe resort

Bij het dorpje Braccagni, ligt Guadalupe Country Ressort, op 12 kilometer van Castiglion della Pescaia en Grosseto slechts op steenworp afstand van Maremma: een natuurreservaat aan zee. De beide gezusters Angelica en Beatrice hebben de oude Toscaanse boerderij van het landgoed Guadalupe van hun grootvader omgetoverd tot een smaakvol en luxe vakantieverblijf.

uitzicht.jpg

Met oog voor het milieu hebben ze op duurzame wijze 16 appartementen hier gebouwd waarbij ze zo veel mogelijk met natuurlijke middelen hebben gewerkt. Zo zijn er o.a. zonnepanelen voor warm water en isolatiemateriaal op grond van leem voor een milieuvriendelijk energiebeheer gebruikt.

352.jpg

De inrichting en het interieur ademen een rustieke stijl uit, met oog voor details en behoud van de Toscaanse touch! Het is een genot in dit exclusieve vakantieverblijf te vertoeven, waar comfort en smaak hoog in het vaandel staan terwijl je kinderen zich naar hartelust kunnen vermaken in het zwembad en in het speeltuintje. Terwijl je meest pittoreske dorpjes binnen handbereik liggen en het strand slechts op 10 minuten rijden zich bevindt. 

383.jpg

Zoek op thema