© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR008: Les fruits du Passau

DSC_0161.jpg

Les Fruits du Passau is gevestigd in de Allier, in het hart van Frankrijk in de regio de Auvergne, op een kwartier rijden van de snelweg. De Allier, vaak aangeduid met de oude naam Bourbonnais, ligt in het hart van Frankrijk, tussen de vallei van de Loire en de vulkanen van de Auvergne.


DSC_0031 (3).jpg

Kinderen kunnen hier echt kind zijn. Er is een verwarmd zwembad van 11 x 4 meter met comfortabele ligstoelen. Daarnaast zijn er twee trampolines met veiligheidsnet, skelterbaan met Jeepskelters en diverse speeltoestellen. Bij slecht weer is er de gemeenschappelijke ruimte waar tijdschriften, boeken en spellen liggen.
Verder kun je een kampvuur maken, fiets- en wandeltochten en tafeltennis en tafelvoetbal en jeu de boules. Verder is er een visvijver.
Binnen- en buitenzwembad met glijbaan en peuterbad Zwemmeer Kanovaren Paardrijden Golf


safaritent binnen.jpg

Ter plaatse bij te boeken – een heerlijk ontbijt met verse croissants, knapperig stokbrood, Franse kazen, charcuterie, zelfgemaakte sappen en confituren, vers gezette koffie en thee en natuurlijk fruit uit eigen gaard. Als je wilt kun je zelfs volpension kamperen! Kortom: het goede Franse leven met een Nederlandse touch.


Zoek op thema