© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

PO038: Martinhal Sagres

Martinhal Beach Club pool.jpg

Martinhal Sagres is ontworpen met gezinnen in het achterhoofd en kinderen van alle leeftijden zijn meer dan welkom. Het resort biedt een breed scala aan gratis en betaalde faciliteiten voor kinderen en volwassenen. De activiteiten zijn van de hoogste kwaliteit, speciaal op maat voor kinderen van 6 maanden tot tieners. zoals dolfijnentocht, een trektocht met gids door het Costa Vicentina Natuurpark, maar ook joggen, fietstochtjes, tennislessen en veel meer voor de hele familie. Groepslessen zoals Pilates, Zumba en Aqua Gym.
In het beschermde natuurgebied kan je te voet, te fiets of te paard op ontdekkingstocht gaan. En dan is er natuurlijk het strand. De baai van Martinhal is een bekende watersportlocatie. En het ligt letterlijk naast uw deur.


Martinhal Oasis pool.jpg

Er zijn vijf gemeenschappelijke zwembaden. De Beach Club Pool dicht bij het strand, twee zwembaden die het dorpsplein sieren en ideaal zijn voor gezinnen. Een ruim zwembad dat zowel een binnen- als buitenbad overspant en een aangrenzend kinderzwembad heeft. En de Oasis Pool met zijn speciale vorm.
Ook het tennis- en sportcentrum biedt een ruim zwembad aan en is bijzonder populair bij tieners. Daarnaast is er nog een kleiner zwembad, ideaal voor de allerkleinsten. Bij de verschillende zwembaden zijn bars voor de nodige hapjes en drankjes.Martinhal Bay House.jpg

Alle huisjes (Ocean, Bay, Garden en Pinewood) zijn gemeubileerd volgens de hoogste eisen en hebben een 32 inch satelliet televisie met diverse zenders, video on demand, draadloze internetverbinding en een docking station, ipads en Wii. Tot de hedendaagse gemakken behoren een designkeuken, een wasmachine en een droger. De huisjes worden iedere dag schoongemaakt (met uitzondering van de keuken).
Naast de huisjes is het ook mogelijk een luxe villa te huren met een privťzwembad. Bij het 'Villa Mimosa' parkje met huizen ligt een zwembad dat exclusief voor deze gasten is gereserveerd.


Zoek op thema