© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

FR006: Guillestre

Iscles du Lac - Guillestre.jpg

Heerlijk kamperen in de vallei en - samen met de de gidsen - je activiteiten plannen op basis van wat iedereen in het gezin aan kan als uitdaging. Je verblijft in een tent waarin alle basics aanwezig zijn.
De minimale leeftijd om aan deze activiteiten deel te nemen is 8 jaar. Je boekt voor een verblijf van minimaal een week, van zaterdag tot zaterdag. Vervolgens reserveer je bij aankomst aan welke activiteiten je wilt deelnemen. Dit is ook afhankelijk van het weer. Bij aankomst staat een team voor je klaar om alles uit te leggen en de activiteiten te reserveren. Er is Nederlandse deskundige begeleiding (met meer dan 20 jaar ervaring) ter plaatse aanwezig.


Dit is het  mooiste en ruigste outdoorgebied in de Franse Alpen: Les Hautes Alpes. Het prachtige gebied van Guillestre, met in de nabijheid bekende Tour de France klassiekers zoals de col de Lautaret, col de Izoard en col de Vars. De camping ligt op een prachtige plek tussen de bergen in de Alpen in een vallei aan de rivier de Durance. De camping ligt direct aan het meertje van Eygliers, een fijn zwemmeer met zandstrand. Op ca. 4 km vindt je de bekende plaats Guillestre en op ca. 20 km het Lac de Serre-PonÁon en de grotere plaats Embrun. Gap ligt op ca. 45 km. Een supermarkt vindt je op ca. 3 km en in Guillestre vindt is een grote variŽteit aan winkels.

durance.jpg

Er is een speeltuin, midgetgolf en een jeu de boules-baan. Er is fietsverhuur op ca. 3 km. Op het meertje worden waterfietsen verhuurd. In het meertje en in de rivier kunt u vissen. In het Lac de Serre-PonÁon kunt u tal van watersporten beoefenen. De rivieren in het dal zorgen voor goede stromingen en raften en wildwaterkano is hier een echte belevenis. Bij de campingovernachtingen zijn talloze avontuurlijke, actieve bezigheden ter plekke te boeken. Leer bijvoorbeeld abseilen en ervaar een tocht door een rivier met natuurlijke glijbanen!

Canyoning.jpg

Zoek op thema