© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP025: Appartementen Barcelona

keukendoorkijkjeBorn-Apartments-04.jpg

Wil je Barcelona ontdekken met je gezin? Dan is het beste alternatief een appartement in het centrum van Barcelona. De stad is zeer geschikt om te bezoeken met kinderen, zelfs met kleuters. Er is een strand, verschillende musea die kinderen kunnen boeien, een grote dierentuin, een groot aquarium enz. Als je het geluk hebt dat je kind interesse heeft in kunst zijn er nog meer mogelijkheden. De gebouwen van GaudŪ bijvoorbeeld lijken wel sprookjeskastelen.


Een ideale setting binnen 5 minuten lopen van de prachtige kathedraal van Santa Maria del Mar en het Ciutadella Park, evenals de trendy bars, restaurants en winkels van de wijk Born. Zeer dicht bij de gotische wijk en de kust.

slkamer met uitzichtBorn-Apartments-13.jpg

De 15 appartementen zijn gesitueerd in een 4 verdiepingen tellend gebouw in het hartje van een voetgangersgebied, dus geen razend verkeer. Er is een lift aanwezig naar alle ruime appartementen. ze hebben  een moderne inrichting en hoge plafonds. Er is een dakterras aanwezig om over de daken Barcelona van boven te bekijken.

dakterras2Born-Apartments-72.jpg

Zoek op thema