© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT037: Il Pozzo

zwembad.jpg

Op ongeveer 12 km van Arezzo, in de regio Capolona, vlakbij de vallei van Casentino ligt Azienda Il Pozzo. Je kunt hier verblijven in één van de sfeervolle appartementen die trapsgewijs liggen en verdeeld zijn over twee gebouwen. Omdat ze tegen een heuvel aanliggen, zijn ze vrijwel allen bereikbaar vanaf de begane grond ondanks dat ze 1e of 2e verdieping gelegen zijn.


basilico 6.jpg

Het zwembad (9x16m, geopend van mei tot oktober) biedt een panoramisch zicht op de groene omgeving. Er is een apart kinderzwembad (3x3 m), dat veilig omheind is. Vlakbij het zwembad is een kleine speeltuin, ouders kunnen lekker liggen luieren bij het zwembad terwijl de kinderen een paar meter verder zich lekker kunnen uitleven. Ook is er een tafeltennistafel en een jeu-de-boule-baan. De eigenaresse organiseert voor de kinderen vaak dat zij hun eigen pizza mogen maken (kinderen betalen dan halve prijs). Ook kan je in de buurt wandeltochten met een ezel maken. In overleg kan je kinderopvang regelen.


basilico 4.jpg

Het hele jaar kan je terecht voor lunch en diner, ook word er in de zomermaanden 3x per week een menu aangeboden. Als het restaurant gesloten is, dan kan je, op verzoek, het avondeten laten serveren in je eigen appartement. In het restaurant eten de kinderen met speciale korting.
Voor het restaurant geef je een dag van te voren aan of je er wilt dineren en voor ontbijt geef je de tijd door wanneer je wilt ontbijten.Zoek op thema