© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT028: Riva digli etrusca

Zwembad.jpg

Dit groots opgezette vakantiedomein, gericht op families, ligt direct aan een zandstrand op slechts 3 km van het badplaatsje San Vincenzo. Je kunt hier het hele jaar terecht in verschillende typen accommodaties. De comfortabele appartementen liggen verspreid over een groot bebost terrein en zijn met veel gevoel voor privacy gebouwd. De verschillende typen onderscheiden zich o.a. door de ligging ten opzichte van het strand en de verschillende afmetingen.


Het vakantiedomein is werkelijk voorzien van alle gemakken. Zo vind je er een restaurant en pizzeria, verschillenden zwembaden waaronder een kinderbad, een speeltuin, een supermarkt, een Spa met sauna, massage en fitnessruimte. Daarnaast zijn er diverse sportmogelijkheden zoals een volleybalveld, basketbal, en tennisbaan en diverse watersporten.

Het strand.jpg

Er zijn 2 verwarmde zwembaden (afmetingen: 25x13 en 1.40 diep/13x10m en 90cm diep), daarnaast is er voor de kinderen een apart zwembad (80m2 en diep tot 50 cm). Deze zijn geopend en verwarmd van 19-5 tot 12-10.
Het culinaire restaurant (la Veranda) is het hele jaar geopend behalve in november, je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner (19.30-21.15). De Pizzeria en het zelfbedieningsrestaurant zijn alleen geopend van 15-5 tot 15-10). Voor een hapje en drankje of een espresso kun je terecht in de 5-tal bars die op verschillende plekken liggen.

2328.jpg

Zoek op thema