© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT023: Tenuta Corsignano

corsignano-esterno.jpg

Deze Agriturismo ligt op één van de heuvels van de Chianti Classico op 15 minuten rijden van Siena en op 3 km van het dorpje Vagliagli. Het landgoed wordt omringd door olijfbomen en wijngaarden waar ze prachtige wijn en olijfolie van maken en vanaf het domein geniet je van een schitterend uitzicht op de heuvels rondom Siena.


Verspreid over vier gebouwen zijn 10 authentieke gastenverblijven ondergebracht die met smaak gerestaureerd zijn. Gasten hebben een grote tuin, fietsen en een zwembad tot hun beschikking. In de zomermaanden worden er op verzoek Toscaanse maaltijden geserveerd en wijnproeverijen gehouden in de gemeenschappelijke ruimte, je kunt hier ook je ontbijt eten (1 dag van tevoren doorgeven).

3632.jpg

In de ruime tuin die met pijnbomen en rozenstruiken is begroeid zijn een aantal zitjes te vinden om te genieten van het panoramische uitzicht. Het zwembad dat iets lager gelegen is (afmeting 13 x 6 m en diepte van 1.00-2.80m ) en geopend van medio mei tot medio september. Het zwembad heeft een zonneterras met ligstoelen.
 

3638.jpg

Zoek op thema