© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

IT058: Castellare di Tonda

kindvriendelijke verblijven italie.jpg

Elk van de 12 landhuizen ligt volledig vrij en is weer verdeeld in een aantal appartementen met een eigen zwembad.
Dankzij de vele hectare grond van het terrein ervaar je altijd een groot gevoel van rust en ruimte. Je bent omgeven door wijnvelden, bomen en prachtig ander groen. De ligging is ook perfect in de buurt van steden als Sienna, Luca, Florence, Pisa en San Gimignano.


Alles is met elkaar verbonden door smalle weggetjes en verharde paden. Eigenlijk hoef je het niet te verlaten om toch een gevarieerde vakantie te hebben. Je kunt te voet, met de fiets of te paard via de slingerweggetjes de omgeving ontdekken.

1389800886.jpg

Wellness & Spa

Bij de receptie is een restaurant, een bar, een kruidenier en een schattig kerkje. Daarnaast zijn er tennisbanen, een golfbaan, manege met paarden, een wellnesscenter, miniclub, driving range en een meer waar je ook kan vissen. Ook kun je fietsen huren en kun je lekkernijen van eigen bodem proeven, zoals rode wijnen, een witte wijn, olijfolie, honing en grappa. Dus als de kinderen lekker bezig zijn in hun eigen club of manege, kunnen de volwassenen genieten van rust, wellness, sport of wijn. Voor iedereen is er wel een juiste keus!

buiten.jpg

Zoek op thema