© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP005: Villa Maltes

Dit kleinschalig landgoed met een 14-tal appartementen is gevestigd in een van de mooiere gebieden van Spanje en behoort daarmee tot een van mijn favorieten locaties: Cabo de Gata. Relatief onbekend stukje Spanje met betoverende uitzichten, het kenmerkend vulkanische landschap met vissersdorpjes waar je nog met de voetjes in het zand kunt zitten terwijl je een heerlijk visje kunt eten zoals Las Negras en Agua Amarga. Deze heerlijke plek is landelijk gelegen op 5 km van het iets drukkere plaatsje San Jose en op 10 min rijden van diverse stranden. 

klik op foto om video te laten spelen

IMG_1553 (Medium).jpg

De 14 verblijven bestaan uit studiootjes, kamers en huisjes tot 3 slaapkamers en bevinden zich allemaal op de begane grond bevinden, aan ruimte geen gebrek in dit deel van AndalusiŽ!Ze zijn ůf vrijstaand ůf geschakeld en beiden allemaal veel ruimte, zowel in als om de huisjes.Het geheel wordt gerund door een sympathiek echtpaar die altijd bereikbaar zijn en als je wilt een ontbijtje klaar maakt.

IMG_1548 (Medium).jpg

De huisjes zijn gebouwd in de lokale stijl welke zo typerend is voor deze streek, en het hele complex is uitstekend verzorgd en sfeervol gebouwd. Zo valt direct op dat er veel met oude bouwmaterialen is gewerkt (werkelijk prachtige deuren) en dat er overal gigantische aardewerk potten staan met grote planten.

Knipsel.png

Zoek op thema