© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!

SP038: Casa del Moro - Lanzarote

Deze Balinese oase op het Canarische eiland Lanzarote is een perfecte locatie voor rustzoekers, natuurliefhebbers en smaakgoeroes. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 23 graden, ook in de zomer zelden hoger. De prachtig oude Finca draaiend op zonnepanelen is opgeknapt door Raquel, jullie Spaanse gastvrouw. Na jarenlang in Indonesië geleefd te hebben had ze een visie welke sfeer dit landgoed moest uitademen.

casa_el_morro_47 de finca de patio.jpg

Met hulp van haar moeder die binnenhuisarchitect die in de jaren 70 nauw heeft samengewerkt met de beroemde eilandkunstenaar: Cesar Manrique. Raquel is erin geslaagd niet alleen een zeer smaakvolle plek te creëren De Finca, gelegen op loopafstand van het kleine dorpje Uga (ofwel El Morro) dichtbij natuurpark en de vulkanen van Timanfaya en de wijngaarden van La Geria.

casa_el_morro_36resize lig stoelen rondom zwembad.jpg

Omdat het hoog ligt geniet je hier van prachtige vergezichten. Slecht op 6 km gelegen van dichtstbijzijnde strand en het vliegveld op 16km. Je kunt heerlijk ontspannen in een van de vele lounge plekken en Balinese ligbedden maar  je kunt hier ook terecht voor yogalessen, massages, sauna, babysit, auto en fietshuur en diverse excursies zoals surflessen.    

het zwembad compleet met balinees ligbed.jpg

Zoek op thema