© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Vind je niet wat je zoekt?

Reviews over Family Tours

7 liggend plezier (Small).jpg

Laat je reactie achter op http://www.reisorakel.nl/reisorganisatie/Family_Tours

Family Tours is kidsproof
. De redactie heeft Family Tours gekozen als een van haar favoriete reisorganisaties! Bekijk bericht en like ons op Facebook.


icoon like ons en facebook.png

Excursies en entree tickets van te voren regelen?

Belangrijk om je tickets voor het Alhambra ruim op tijd te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.
Via deze link kun je een Alhambra Card bestellen. Je kunt gedurende 3 dagen deze Card gebruiken voor het bezoek aan de belangrijkste culturele hoogtepunten van Granada zoals de Kathedraal, de Koninklijke kapel, het Cartuja en San Jeronimo Klooster, toegang tot het Science Park en Museo CajaGranada en 5 ritten met openbaar vervoer in de stad. Daarnaast toegang tot het Alhambra (Generalife, Alcazaba en het Nasrid Paleis) zonder in de rij te staan.     

Hoe werkt het? Kies de datum om de tickets op te halen Kies het tijdslot voor het bezoek aan het Alhambra: Ochtend bezoek: 08:30u-14:00u of middag bezoek: 14:00u-18:00u.  Tijdens de boeking wordt u gevraagd wanneer u het Alhambra wilt bezoeken.

Let op!  De kaart is 3 dagen geldig, deze 3 dagen gaan in wanneer de kaart is opgehaald.
U krijgt een tijdstip van entrťe voor het Nasrid Paleis in de tijdslot die u gekozen heeft (bijv. 11.00u). Na uw betaling kunt u uw voorkeur doorgeven op welk tijdstip u het Nasrid Paleis wilt bezoeken.  Door de grote vraag naar Alhambra tickets zullen wij proberen een tijdstip te selecteren die dichtbij uw keuze ligt. Wanneer u een bepaald gedeelte van uw tijdslot niet beschikbaar bent raden wij u aan om een ander tijdslot te selecteren. Na uw bestelling ontvangt u van ons een voucher binnen 24 uur.


Nog meer excursies of tours van te voren reserveren in Andalusie? Zie via deze link de mogelijkheden in steden als Sevilla, Cordoba, Malaga of Granada.


Portugal
Of ga je naar Porto en wil je een Hop on Off Bus of fietstour regelen klik dan hier.
Als je naar Lissabon gaat kijk dan wat je van te voren kunt regelen zoals een Fadoavond of Tramtour of Lissabon Card met veel kortingen kijk dan hier.


Paardrijtochten in Andalusie

417120_328232913879254_100000776432098_836081_871277115_n.jpg

Met je paard vertoef je in het midden van de bergen omgeven door een prachtige natuur. Een oase van zon en een omgeving vol olijf- en amandelbomen, heuvels en dalen, met een onvergetelijk zicht op het meer van Zahara, waar na een stop met de paarden een zwempartij kan of een picknick een must is! Bars, restaurants ter plaatse aanwezig. Informeer naar de mogelijkheden van dagtochten tot meerdaagse tochten omgeving Ronda.


Hotelovernachtingen

Booking.png

Kan je pas in je accommodatie terecht op zaterdag en is de beste vlucht al op donderdag of vrijdag?

Zoe je een hotel om de lange autoreis naar het Zuiden te onderbreken?

Door op het logo van Booking te klikken kom je in het boekingscherm van het samenwerkingsverband tussen Booking.com en Familytours.


Dolfijnen kijken bij Tarifa

En walvissen! Twee uur lang de zee op en kijken naar deze dieren in hun natuurlijke omgeving. Firmm: Foundation for information and research on marine mammals zorgt voor informatie tijdens de trip met respect voor de dieren.


Turkije Visum - verplicht ook voor kinderen!Onder de aandacht

Hemel(s) aan Turkse kust...

strand.jpg

Eigenaar Ahmet creŽerde een paradijs in een tuin van 17.000 m2 in de vorm van een hotel met bungalows, lodges en zwembad op 200 meter van een 'Robinson' strand, wel met een (vis)restaurant...


Bijzondere sfeervolle plek op loopafstand van authentiek vissersdorpje

h [320x200].jpg

Deze plek is met volledige harmonie en respect voor de natuur opgezet parkje met zwembad. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Ericeira dat direct aan zee ligt. Eco Sounds ligt op 45 km van Lissabon.