© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Over Family Tours

Over mensen die niet zo nodig de hele dag in de zon hoeven te bakken, maar die ook andere behoeften hebben…

icoon facebook like ons.png
het alhambra.jpg

Family Tours bestaat sinds 2005 en kan zich nog steeds onderscheiden met haar unieke programma gericht op families met kinderen van verschillende leeftijden. Het programma speelt in op de behoefte die leeft bij mensen die altijd hun eigen vakantie planden buiten het reguliere aanbod. Liefhebbers van die mediterrane cultuur, de gastronomie en de prachtige natuur. Mensen die niet zo nodig de hele dag in de zon hoeven te bakken maar die ook andere behoeften hebben. Er zijn twee mogelijkheden binnen ons programma: 1: Het boeken van één accommodatie of meerdere accommodaties. 2:Het boeken van rondreizen met of zonder vliegtickets.


Over onze accommodaties...

Zwembad Palmbomen.jpg

Wij zijn trots op onze accommodaties in - de - niet - de – voor - de – hand - liggende gebieden, karakteristieke en sfeervolle verblijven van geëngageerde eigenaren op prachtige plekken. Waar je niet het enige gezin bent, waar rekening wordt gehouden met kleine kinderen qua voorzieningen, maar ook omdat men in die landen en gebieden gewoon gek is met kinderen.
Waar grotere kinderen en tieners elkaar kunnen ontmoeten, maar waar de disco niet stampt tot vroeg in de ochtend.
Waar zelfgemaakte producten van het eigen land worden geproduceerd en als je geluk hebt – mag je meehelpen of meekijken hoe dat allemaal werkt.
Waar je op het terrein van de accommodaties goed kunt eten – of op loopafstand.
Waar gezwommen kan worden op het terrein en waar massatoerisme gewoonweg meestal heel ver te zoeken is… Het mooie is dat je zelf bepaald hoe je reist, wanneer, hoe lang en voor welk budget.


Over Rondreizen met het hele gezin…

P1000979.jpg

Rondreizen met het hele gezin is hét specialisme van Family Tours en onderscheid zich daarmee van andere reisorganisaties die zich richten op families.
Omdat onze eigen vakanties altijd een rondreizend karakter hebben gehad, eerst zonder kinderen en later mét. De positieve ervaring van onszelf (maar ook van ondertussen vele gezinnen!) - om samen met de kinderen een rondreis te maken. Een rondreis is een intensere beleving dan twee – drie weken op dezelfde plek.
Een rondreis is een unieke ervaring, die beantwoord aan de tijd toen we nog op de bonnefooi op vakantie gingen. Omdat het uitzoeken van een dergelijk reisje altijd veel tijd in beslag neemt met avonden zoeken en surfen op Internet om uiteindelijk niets bijzonders te vinden… Maar ook omdat wij merkten dat er nauwelijks aanbod is voor dit soort reizen met het hele gezin: Het bezoeken van verschillende gebieden, het verblijf in sfeervolle accommodaties en waar ook nog een grote kans op het ontmoeten van leeftijdsgenootjes bestaat voor de kinderen.

Wij hebben zelf ook een paar mooie rondreizen gemaakt met ons eigen gezin. Nieuwsgierig?

Klik
hier voor onze ervaringen tijdens een reis door West-Andalusië


Twijfels over rondreizen met kinderen?

calahorra2.jpg

Misschien denk je: wat een gedoe, drie keer verkassen met al die spullen…ik ben op vakantie hoor! Maar als je de hele vakantie in het teken van de kinderen stelt in een saai huisje bij een zwembad, ben je dan tevreden? Wie kent niet het spreekwoordelijke verhaal van die ouders die zo bepakt en bezakt op vakantie gingen dat ze eenmaal onderweg ontdekten dat ze de kinderen vergeten waren. Is een volksverhuizing werkelijk nodig als je met kinderen op vakantie gaat? Luiers, poedermelk en spenen zijn ook in Spanje of Frankrijk te koop. Net als plastic schepjes en een luchtbed. Het is wel belangrijk om kinderen voor te bereiden op wat gaat komen waar ze naartoe gaan. Geen betere voorpret dan kindervoorpret. Verhuizen als je op vakantie bent is spannend! En zich aanpassen kunnen kinderen als de beste… Nu de ouders nog?


Kortom!

2251.jpg

Wij laten zien dat het nog steeds mogelijk is voor zowel de kinderen, de ouders maar ook voor het hele gezin samen een fijne en inspirerende vakantie te creëren.


Onder de aandacht

Fantastische wandelreis samen met je kind(eren)..22-29 apr 2017

img_5004.jpg

Aanbieding als je boekt voor 15 dec korting € 150,- p.p.

Wandelen door natuurpark Cabo de Gata inbegrepen zijn de leuke excursies gedurende deze weektrip. Incl. ticket, vervoer en verblijf en maaltijden. Klein gezelschap *max 16 prs. Ook geschikt voor eenoudergezin(en). Verblijf in sfeervolle accommodaties en lekker eten. Tijd voor ontspanning, actief bezig zijn en echt even tijd voor elkaar.


Bijzondere sfeervolle plek op loopafstand van authentiek vissersdorpje

h [320x200].jpg

Deze plek is met volledige harmonie en respect voor de natuur opgezet parkje met zwembad. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Ericeira dat direct aan zee ligt. Eco Sounds ligt op 45 km van Lissabon.