© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.Contact met Family Tours

Heb je speciale wensen of wil je persoonlijk contact over je reis? Bel ons dan. Telefoon: (0031)020-6232163. Je ons altijd om advies vragen, we denken graag met je mee.

Mocht je liever in de avond teruggebeld worden bijvoorbeeld als de kinderen in bed liggen, laat het ons dan weten.  Het is voor ons een kleine moeite om op een voor jullie gunstig tijdstip terug te bellen.


Postadres: Oudeschans 15k, 1011KR Amsterdam.
Telefoon: (0031)020-6232163.
Email: info@familytours.nl
We zijn geopend van ma t/m vr van 10-15.00 uur.


Tips en suggesties

Wij zijn in 2005 met het rondreisprogramma gestart en willen ons aanbod nog steeds verbeteren en aanvullen.


Tips en suggesties zijn daarom altijd welkom! Misschien weet je een leuke accommodatie die wij absoluut moeten leren kennen. Misschien ken je een leuk boek over een bestemming. Of heb je een idee voor deze website? Ook als je in ons klantenbestand wilt worden opgenomen. Mail ons op info@familytours.nl of gebruik onderstaand formulier.

Ook zijn we op zoek naar bloggers die hun ervaringen en verhalen willen delen op onze site of facebookpagina.*

*

*

 

Onder de aandacht

Fantastische wandelreis samen met je kind(eren)..22-29 apr 2017

img_5004.jpg

Aanbieding als je boekt voor 15 dec korting € 150,- p.p.

Wandelen door natuurpark Cabo de Gata inbegrepen zijn de leuke excursies gedurende deze weektrip. Incl. ticket, vervoer en verblijf en maaltijden. Klein gezelschap *max 16 prs. Ook geschikt voor eenoudergezin(en). Verblijf in sfeervolle accommodaties en lekker eten. Tijd voor ontspanning, actief bezig zijn en echt even tijd voor elkaar.


Bijzondere sfeervolle plek op loopafstand van authentiek vissersdorpje

h [320x200].jpg

Deze plek is met volledige harmonie en respect voor de natuur opgezet parkje met zwembad. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Ericeira dat direct aan zee ligt. Eco Sounds ligt op 45 km van Lissabon.