© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


header.jpg

Wil je dat wij een offerte voor je maken?

Familytours maakt graag een offerte die toegesneden is op jullie specifieke wens. Vul de gegevens hieronder in en wij zullen die per omgaande omzetten in een offerte op maat.

Sommige accommodaties zijn -afhankelijk van het seizoen- alleen per week te boeken, andere zijn hierin flexibel. Wij houden hiermee rekening bij het maken van de offerte. Mocht dit niet overeenkomen met je wens dan kunnen we samen bekijken of er alternatieven zijn. Wij laten dat per e-mail weten.

Wil je (ook) meteen een offerte voor vluchten en autohuur geef dit dan aan bij opmerkingen. Wij hebben dan voor- en achternaam en leeftijden kinderen nodig. Voor de volledigheid: Familytours boekt de vluchten niet, auto huren via Familytours kan wel.

Je kan ook mailen. klik hier info@familytours.nl 


*
*
*
*
*
*
*
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Onder de aandacht

Een Balinese oase op Lanzarote!

het zwembad compleet met balinees ligbed.jpg

Gelegen op 6km van het strand en dichtbij de vulkanen van Timanfaya ligt deze prachtig sfeervolle verbouwde Finca op dit bijzondere Canarische eiland. Het hele jaar door geniet dit eiland van een gemiddelde temperatuur van 24 graden. Je kunt hier heerlijk relaxen op de Balinese ligbedden, een yogales doen of ontspannen bij een van de vele soorten massages die hier gegeven worden.   


Glamping onder de sterren...

cabane.jpg

Slapen in een boomhut terwijl je naar de sterrenhemel kijkt door het doorzichtige dak! Engels-sprekende eigenaren Morgane en Phillipe (zij hebben zelf ook kleine kinderen) creëerden een Ecologisch Duurzame Droomplek in een prachtig privé dennenbos van 15 hectare met in totaal 13 boomhutten