© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


header.jpg

Wil je dat wij een offerte voor je maken?

Familytours maakt graag een offerte die toegesneden is op jullie specifieke wens. Vul de gegevens hieronder in en wij zullen die per omgaande omzetten in een offerte op maat.

Sommige accommodaties zijn -afhankelijk van het seizoen- alleen per week te boeken, andere zijn hierin flexibel. Wij houden hiermee rekening bij het maken van de offerte. Mocht dit niet overeenkomen met je wens dan kunnen we samen bekijken of er alternatieven zijn. Wij laten dat per e-mail weten.

Wil je (ook) meteen een offerte voor vluchten en autohuur geef dit dan aan bij opmerkingen. Wij hebben dan voor- en achternaam en leeftijden kinderen nodig. Voor de volledigheid: Familytours boekt de vluchten niet, auto huren via Familytours kan wel.

Je kan ook mailen. klik hier info@familytours.nl 


*
*
*
*
*
*
*
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Onder de aandacht

Fantastische wandelreis samen met je kind(eren)..22-29 apr 2017

img_5004.jpg

Aanbieding als je boekt voor 15 dec korting € 150,- p.p.

Wandelen door natuurpark Cabo de Gata inbegrepen zijn de leuke excursies gedurende deze weektrip. Incl. ticket, vervoer en verblijf en maaltijden. Klein gezelschap *max 16 prs. Ook geschikt voor eenoudergezin(en). Verblijf in sfeervolle accommodaties en lekker eten. Tijd voor ontspanning, actief bezig zijn en echt even tijd voor elkaar.


Bijzondere sfeervolle plek op loopafstand van authentiek vissersdorpje

h [320x200].jpg

Deze plek is met volledige harmonie en respect voor de natuur opgezet parkje met zwembad. Het ligt op loopafstand van het vissersdorpje Ericeira dat direct aan zee ligt. Eco Sounds ligt op 45 km van Lissabon.