© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.


header.jpg

Artikel 6 opzegging door reiziger

Vanwege de aard van de reizen en de specifieke problemen bij een aantal reisbestemmingen, hanteert Family Tours annuleringsvoorwaarden die overeenstemmen met de annuleringsvoorwaarden van de betreffende accommodatie.
Indien een overeenkomst wordt geannuleerd, is de reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringskosten verschuldigd:


bij annulering tot de 42ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: de aanbetaling, normaliter 30% NB: waar accommodaties een aanbetaling vragen zullen wij de aanbetaling van de accommodatie + 30% van de reissom als aanbetaling aan de reiziger vragen. U zult hier bij boeking over worden geinformeerd.
bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag (exclusief) vóór de vertrekdag: 50% van de reissom, met als minimum de aanbetaling.
bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) : de volledige reissom.


Onder de aandacht

Fantastische wandelreis samen met je kind(eren)..22-29 apr 2017

img_5004.jpg

Aanbieding als je boekt voor 15 dec korting € 150,- p.p.

Wandelen door natuurpark Cabo de Gata inbegrepen zijn de leuke excursies gedurende deze weektrip. Incl. ticket, vervoer en verblijf en maaltijden. Klein gezelschap *max 16 prs. Ook geschikt voor eenoudergezin(en). Verblijf in sfeervolle accommodaties en lekker eten. Tijd voor ontspanning, actief bezig zijn en echt even tijd voor elkaar.


Glamping onder de sterren...

cabane.jpg

Slapen in een boomhut terwijl je naar de sterrenhemel kijkt door het doorzichtige dak! Engels-sprekende eigenaren Morgane en Phillipe (zij hebben zelf ook kleine kinderen) creëerden een Ecologisch Duurzame Droomplek in een prachtig privé dennenbos van 15 hectare met in totaal 13 boomhutten