© Powered by SiteSpirit

 
logo.png
 
Direct contact opnemen met een landenspecialist? Bel 020-6232163 Bel mij!
PRA-ZONVAART-LOGO-BLOK incl ANVR-SGR.png
socialmedia_0002_Facebook-icon.png

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen, met uitzondering van vluchten per lijndienst die geen onderdeel uitmaken van een pakketreis. De SGR garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de 
overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.FAMILIE RONDREIZEN

ItaliŽ, Spanje, Frankrijk, Portugal en Turkije

it001.jpg

Veel ouders hebben het idee dat vakantie nooit meer hetzelfde zal zijn als er eenmaal kinderen zijn. Je wijkt uit naar een appartementje of camping aan een of andere Costa. Maar wat is er leuker dan een verblijf dicht bij de stad af te wisselen met een verblijf in de bergen en te eindigen met een aantal dagen aan het strand!


287.320.jpg

Aan de hand van deze website is het mogelijk zelf een afwisselende rondreis samen te stellen of te kiezen voor een van onze voorbeeldreizen die je kunt vinden onder de bovenstaande buttoms.


Bijvoorbeeld: je verblijft in de sfeervolle stad Sevilla in een luxe familiekamer om vervolgens in een landelijke gelegen Spaanse hacienda het echte Spanje te beleven. Een verblijf aan het strand maakt de reis dan compleet.


Sevilla.jpg

Je kunt het offerte formulier invullen met behulp van de geselecteerde accommodaties, die wij dan zullen uitwerken in een vrijblijvende offerte. Maar je kunt ook gewoon een mail sturen naar info@familytours.nl waarin je je wensen kenbaar maakt. Natuurlijk kun je ons ook altijd bellen voor een vrijblijvend advies.


Onder de aandacht

Een Balinese oase op Lanzarote!

het zwembad compleet met balinees ligbed.jpg

Gelegen op 6km van het strand en dichtbij de vulkanen van Timanfaya ligt deze prachtig sfeervolle verbouwde Finca op dit bijzondere Canarische eiland. Het hele jaar door geniet dit eiland van een gemiddelde temperatuur van 24 graden. Je kunt hier heerlijk relaxen op de Balinese ligbedden, een yogales doen of ontspannen bij een van de vele soorten massages die hier gegeven worden.   


Glamping onder de sterren...

cabane.jpg

Slapen in een boomhut terwijl je naar de sterrenhemel kijkt door het doorzichtige dak! Engels-sprekende eigenaren Morgane en Phillipe (zij hebben zelf ook kleine kinderen) creŽerden een Ecologisch Duurzame Droomplek in een prachtig privť dennenbos van 15 hectare met in totaal 13 boomhutten